min önskelista inför julen 2016

julonskelista

Jag önskar mig faktiskt inte så mycket till jul, jag har allt jag kan tänkas vilja ha just nu – så jag önskar mig bara lite saker som jag själv kommer köpa om jag inte hittar det under granen ?

  1. Är sugen på en termosmugg att kunna ha med mig så jag kan ta med mig varmt tee på morgonen, men som inte läcker och som håller vätskan varm länge.

2. Jag önskar mig en snygg kombinerad träningsväska/vardagsväskan där jag får plats med det nödvändiga, träningskläder och min surfplatta (fick en i födelsedagspresent ?), och kan bära allt det med stil. Det behöver inte vara just den väskan på bilden men en snygg väska i den perfekta storleken.

3. Jag behöver en ny dagkräm, nattkräm och ett serum då det jag har nu snart är slut, önskar mig därför lite nytt och denna från Vichy ser lockande ut. Produkterna är från samma serie så se till att det är Vichy Idéalia ni köper haha ?

4. Jag önskar mig denna fina ringen igen, är fortfarande helt kär och provar lyckan att hitta ett paket från Pandora under julgranen!

5. Jag vill ha en snygg smyckesförvaring till den nya lägenheten, har inte hittat något specifikt men jag vill ha en snygg låda där man kan ha klockor, ringar, armband osv snyggt förvarat med en bra uppsikt över vad man har.

6. Denna lotion har jag spanat länge på och sägs förbättra huden så att den får lite lyster –  det önskas gärna därför får den vara med på önskelistan.

7. Ett kamerastativ som går att sänka och höja hur mycket man vill så att man kan ta grymma bilder i olika perspektiv även fast man är själv. Har inte hittat något specifikt här heller men ett stativ som är bra är jag ute efter. Ser framför mig hur jag kommer kunna ta outfit bilder själv sen i lägenheten ^^