Jag kämpar på

God morgon fina läsare!

Idag var det svårare att ta mig upp, märkte först inte att mitt larm hade ringt förens efter 10 minuter och mina ögon var så tunga även efter att jag hade tvättat ansiktet. Usch, nu börjar det kännas i kroppen att det är väldigt mycket i livet, men det är inte länge kvar nu Emilia, kämpa ett litet tag till – sen är du i mål!

Idag blir det i alla fall en lektion nu på förmiddagen innan jag springer iväg till jobbet för att jobba till stängning, vi har två nya anställda som ska komma på upplärning idag så det kommer bli så kul att se vilka mina nya kollegor är ^^ I eftermiddag så kommer förhoppningsvis min önskelista inför jul upp på bloggen som ni kan få ta del av, kul ^^

Är ni klara med er egna önskelista och kanske shoppat klart julklapparna för era nära och kära? 🙂

psx_20161208_093747