Pepp för denna onsdag

God morgon ^^

Jag har verkligen jättesvårt att ta mig upp på morgonen nu på senaste tiden – det måste ha med mörkret att göra att det är becksvart när man vaknar så det känns som att klockan är 2 på natten. Jag får på riktigt dra mig upp ur sängen haha att det är kallt i rummet gör det inte heller lättare att ta sig upp –  då lockar täcket så mycket mer haha ^^

Men sitter i skolan nu i alla fall, det är stressigt just nu då vi inte riktigt har någon tid till att skapa en bra presentation då vi får de sista verktygen, föreläsningarna dagen innan vi ska presentera –  jag gillar planeringen alltså haha Känner på mig att de kommande 7 dagarna kommer vara stressiga (ska iväg till Amsterdam på onsdag nästa vecka ^^) med slutpresentationen och massa jobb. Men snart blir det jullov, har kämpat mig igenom mer än halva tiden så det här klarar jag ^^

large

2 Comments

  1. Akta så att det inte blir för mycket. Att plugga, jobba, blogga (se det som ett jobb dvs) och hinna med vänner/pojkvän kan lätt bli för mycket. Det kan vara anledning till att det är svårt att gå upp på morgonen.

    • Hej
      Det har du helt rätt i, det blir lätt så att man bara kör på utan att känna efter hur man egentligen mår för det blir väldigt mycket att plugga heltid, jobba typ 75-80%, hålla igång bloggen och försöka få tid till träning och vänner & pojkvän. Det tar väldigt mycket på en, och jag känner verkligen hur trött jag är just nu, känns liksom som att jag ska somna mitt i dagarna då jag är så trött 🙁
      Kram på dig <3