julkalender 2016 – lucka 7

anigif-lucka-7

Lucka 7

Jag brukar förespråka att det är de små sakerna i livet som spelar roll, saker som verkar så betydelselösa och inte så värst märkvärdiga i och med att de är saker som man kanske tar för givet i livet. Som är en självklarhet för vissa –  men som kanske inte är det för alla. Jag pratar om den lilla svenska stund som vi kallar för fika – en stund som man kanske inte alltid har tid för eller gör tid för.

Idag vill jag att ni ska ha en fikastund med en vän eller familjemedlem, unna er själva den lugna stunden nu i den hektiska juletiden tillsammans med någon du tycker om, men framförallt ge er vän/familjemedlem den kvalitetstid de längtar efter. Detta behöver inte innebära en fika på ett café utan det är själva stunden tillsammans som spelar roll – bjud hem personen på hembakat, köp med något från ICA eller köp en varm choklad i en take away att dricka medans ni julklappsshoppar.

Unna er denna fika och stunden tillsammans med någon du tycker om. En liten stund är det enda som behövs för att visa att du bryr dig om dina nära – de små sakerna i livet som man ibland kanske inte alltid hinner med <3