julkalender 2016 – lucka 6

anigif-lucka-6

Lucka 6

Jag kan nog inte vara ensam om att ha en hel garderob full med kläder som jag inte använder och inte heller kommer börja använda, eller kanske ett förråd som är fullt av möbler/inredning som aldrig kommer dekorera ditt hem. Dom bara ligger där, tar plats och går till spillo –  tänk vad mycket mer nytta dessa saker hade gjort hemma hos någon annan. Någon som kanske letar efter precis en sådan svartrutig polotröja eller ett runt nattduksbord men som inte längre går att hitta.

Jag vill att ni ska skänka bort något idag till en second hand affär –  som t ex. myrorna eller stadsmissionen – och känna att ni gör både er själva (er garderob), en annan människa (som kan bli en stolt ny ägare av dina nya kläder eller möbler) och miljön en stor tjänst. Om ni inte skulle ha tid att ta er förbi en second hand affär med era grejer så börja i alla fall rensa ut i garderoben och samla allt du inte längre vill ha i en påse och ställ undan så du kan gå förbi med det när du har tid. Alla goda ting börjar alltid i små steg, så ta ett i taget –  sen är du där!