Bra start på dagen

God morgon ^^

Så bra start på dagen jag har haft idag – morgonträning med en powerwalk i ett högt tempo följt av ett kort benpass med tunga vikter så jag verkligen kände hur rumpan och baksida & framsida lår fick arbeta. Underbart! Känner verkligen hur kroppen skakar lite nu haha, både från bröst & triceps passet från igår och i benen idag – det är underbart, man känner sig verkligen utpumpad.

Idag blir det skola, det är så mycket ostruktur just nu att det är sjukt –  vi har typ 3 föreläsningsdagar kvar tills den 13 (vi har mycket gästföreläsningar som tar en massa onödig tid iom att kursen är så pressad) och vi är redan 2 föreläsningar efter, och nu är även läraren sjuk så att vi missar ännu mer. Hur ska det här gå? Alltså hur? Kommunikationen är verkligen kass på Nackademin alltså, det är nästan pinsamt!

20161206_063124 20161206_073424