julkalender 2016 – lucka 4

anigif-lucka-4

Lucka 4

Alla har vi drömmar av olika slag och olika storlekar – drömmar som driver oss, som håller kämpaglöden vid liv och som ger allt slit en mening. Ibland så kan drömmarna glömmas bort när livet kommer ikapp en och all tid går åt till att få livet att gå runt, eller att drömmarna känns som bara drömmar, som något ouppnåeligt. Men så är det inte. Allt går att uppnå i livet bara man vill och kämpar riktigt hårt för det.

Idag vill jag att ni skriver ner några av era drömmar, stora som små, på en lapp. Slut ögonen och visualisera hur det skulle vara om dessa drömmar slog in – säg till dig själv att allt är möjligt, mina drömmar är möjliga och inget är omöjligt i livet. Ha med dig den listan under hela dagen, kolla den lite då och då och repetera dessa 3 fraser ett par gånger så att du verkligen intalar dig själv att allt du drömmer om kan bli verklighet om du kämpar hårt för det. Allt hänger på dig, vill du något riktigt mycket så löser det sig alltid på ett eller annat sätt – inget är omöjligt <3