Glöggfika

Hej fina läsare ?

Idag var jag verkligen trött när larmet ringde, känns som att det blir svårare för varje dag att komma upp – men jag kämpar på och tar en dag åt gången. Tycker det tankesättet funkar bra än sålänge ?

Jag hade hur som helst en väldigt trevlig och mysig lördagskväll igår. Tanken var faktiskt att åka hem efter jobbet för att beta av lite plugg för att minska ner pluggstressen inför presentationen, men sen tänkte jag: ”kommer jag verkligen sitta och plugga en lördagskväll?”, nja inte direkt så jag hamnade på ett glöggfika hemma hos fina Elin istället. Det var så mycket roligare än att plugga haha ? Det bjöds på en massa hembakat julgott som rocky roads, mjuk pepparkaka och cupcakes – så gott – och de hade pyntat så himla fint och juligt i lägenheten, kändes som att komma in i ett juleland ? Sen satt vi och pratade i timmar med alla hennes andra vänner, supermysigt?

Men nu blir det jobb till stängning! Hur spenderar ni denna söndagen och andra advent? ☺❤

20161203_202056 20161203_193355

Dessa var de enda bilderna jag hann ta innan jag behövde spara mina batterier (mina batterier på telefonen dör jättesnabbt helt plötsligt, förstår inte vad det beror på ?)