presentationsplanering

Nu är det fokus och planering som gäller inför vår slutpresentation som är om 2 veckor, det är verkligen superkort tid kvar, sjukt mycket jobb innan dess vilket innebär kort om tid till att få fram en grym presentation. Nu är verkligen planering nyckeln för att det här ska bli bra och gå ihop för alla i gruppen så att alla, oavsett om man jobbar eller bara har mycket i livet just nu, kan känna att tiden räcker för att kunna göra bra ifrån sig utan att känna allt för mycket stress. Lite som jag känner just nu haha 🙂

Det som är positivt är ju att vi känner oss mer säkra nu när vi har planerat och strukturerat upp arbetet, delat upp det mellan oss i gruppen, så nu känns det ganska så okej haha Planering är bra grejer alltså 😀

Men nu ska jag börja röra mig mot jobbet, har nog lite tid över så att jag både hinner hämta jackan, spana på blusen samt köpa någon julklapp eller två. Hoppas det, för det skulle vara så skönt att kunna bocka av vissa saker på julklappslistan redan nu 🙂 Har ni börjat köpa era julklappar än? 🙂

20161202_145543