först skola, sen jobb

Hej hej ^^

Usch så dåligt jag sovit inatt, har vridit och vänt mig, vaknat hela tiden och kände mig inte ett dugg utvilad när larmet ringde imorse. Struntade därför i morgonträningen idag för att försöka få någon timmes sömn, så får ta nya tag med den nästa vecka och bara tvinga mig upp – vill jag komma igång så måste jag tvinga mig själv!!

Vi hade förresten ett riktigt finbesök i butiken igår, vår VD och några andra höjdare inom Hunkemöller kom förbi för att träffa oss och kika lite på hur butiken såg ut. Alltså ni anar inte hur nervös jag var, hur ofta träffar man liksom VD för företaget man jobbar för? Speciellt om det är ett internationellt företag dessutom haha De var väldigt trevliga i alla fall, hade bara tid med att presentera mig själv men de verkade väldigt nöjda över oss och butiken. Så kul, stolt! 🙂

Blir att jobba lite idag efter skolan, sen hämta upp min jacka från Zara som jag beställt samt se om jag kan få med en snygg blus hem från River Island. Min kollega hade en grymt snygg blus på sig igår som jag föll pladask för –  så jag vill såklart också ha en så hoppas den är lika snygg på mig som den var på henne haha ^^

images