Julkalender 2016 – lucka 1

anigif-lucka-1

Ho ho ho, då var det dags igen för den härligaste perioden på livet med så mycket stämning och känsla. Älskar det! Här kommer ni få ta del av en julkalender som fokuserar på det positiva, det glädjande i livet och att sprida glädje. Jag vill att ni ska må bra i jul, jäkligt bra och inse saker hos er själva som man ibland kanske inte tänker på. Hoppas ni ser framemot 24 dagars härlig inspiration <3

Lucka 1

Peppa er själva. Det är så lätt att glömma bort när livet ständigt är i rörelse. Jobb, skola, träning, sociala tillställningar, saker som ska fixas i hemmet. Alltid är det något som kommer i vägen och sina tankar är alltid någon annanstans än på sig själv – på hur man mår, men idag vill jag att ni stannar upp i 5 minuter. Se er själva i spegeln, le. Le ett stort och varmt leende och säg 3 grymma saker som ni älskar hos er själva. Repetera 3 gånger så att det verkligen sjunker in i ert huvud, så att det stannar där under en lång tid. Skriv även upp det på en post-it och klistra fast på spegeln så att den sitter där under hela dagen och kan fortsätta peppa er när ni kommer hem och går förbi för att studera er spegelbild. Ibland kan man behöva lite inspiration från en själv och efter den här dagen så kommer de 3 grymma egenskaperna hos er vara det enda ni tänker på. Visst är det fantastiskt? <3