1 december

God morgon fina läsare ?

Har ni sovit bra inatt? Jag har sovit helt okej men känner mig fortfarande så trött på morgonen så jag hoppade träningen idag. Tråkigt men jag tar igen det med allt springande på jobbet idag haha jobbar öppning till 19 idag, långpass men det kommer nog gå bra ?

Men hur underbart är det inte att det äntligen är 1 december? Älskar den här tiden på året så mycket och det ska bli så mysigt att ta del av massa julkalendrar, allt julstök och julklappsletande – hela julkänslan! Jag har visserligen inte mycket ledig tid fram till jul men jag vill ändå maxa julkänslan i år, har ni några knep på hur man får in julen i ett pressat schema? Har ni sett min lucka 1 i julkalendern än? ☺ Inte? Kika inlägget nedanför för att ta del av det och kommentera gärna vad ni tycker ❤

20161201_081027