sista minuten emilia är i farten

Ja nu är jag igång igen, i sista minuten som det brukar vara med mig –  men så blir det ibland, speciellt när jag blir inspirerad av något och känner ”faan vilken grym idé, varför tänkte jag inte på det tidigare”, då måste jag helt enkelt bara göra det i min stil. Tuta och köra liksom, låta kreativiteten flöda.

Jag vill skapa en julkalender till er – såhär timmarna innan 1 december…… 😀

Haha det är så typiskt mig, så himla typiskt, men det är en del av min charm (hoppas jag haha) så nu tänker jag fixa ihop en julkalender till er timmarna innan klockan slår över till 1 december. Det kommer inte vara som den julkalender jag hade för 2 år sedan där ni hade möjligheten att vinna en materiell gåva, utan jag tror detta kommer bli mycket mer givande för er. Så mycket bättre, så mycket finare 🙂

Nej men nu ska jag sätta igång, klockan bara tickar och jag har 24 luckor att förbereda (oj oj, hur ska detta gå haha) för er. Spännande, är ni spända? Såklart ni är, stay tuned inför imorgon <3

sista_minuten