pink details

Jag känner mig väldigt rosa idag i min look haha. Min rosa tröja från Gant, rosa naglar och en rosa/orange klocka från PepeJeans –  i en snygg kombination med det silvriga i klockan och i ringen. Snyggt!  🙂 Man behöver verkligen lite färg i livet nu när det är så grått ute, det är i alla fall underbart att solen gör lite comeback idag –  det är ju en fantastisk känsla att känna kylan i luften i kombination med de varma strålarna från solen som smeker hyn. Mmhmmm!

Skolan rullar på bra idag, det är en väldigt hektiskt kurs då det är mycket som ska göras på så kort tid – vi har liksom hela nästa vecka på oss att bli helt klara med vår presentation.  S T R E S S!!! Det är så mycket och vi vet inte riktigt vad presentationen ska innehålla heller. vilket låter lovande haha. Det kommer gå så bra det här haha 🙂

Det är en spännande kurs i alla fall, vi ska ”starta upp” en kommunikationsbyrå och bland annat lära oss de verktyg som behövs för att sticka ut på marknaden, göra konkurrensanalys och positionering – som handlar om vilket värde ett företag är kopplat till. Det är lite coolt vilka ord och känslor vi kopplar vissa varumärken/företag till, att vissa är positiva och vissa är negativa. Vilka ord vill vi i min grupp att man ska koppla vår byrå till? Levande, engagerande, hjälpsamma, banbrytande? Ja det är spännande det här, för vi har alla positionerat olika företag utefter vilka känslor och minnen vi associerar dom med.

20161130_143107