idag tar vi nya tag

God morgon, god morgon!

Då kör vi nya tag idag, jag känner att jag egentligen hade behövt en hel veckas vila för att vara helt back on track men det är bara att försöka rycka upp sig och ta varje dag var för sig. Det finns ingen anledning att ständigt tänka på att det är så många uppbokade dagar framöver med jobb och skola –  det gör en bara mer stressad och dagarna blir jobbigare att ta sig igenom. Lev för dagen och  ta en dag åt gången, då kommer det förhoppningsvis inte kännas lika tungt.

Är ganska så stolt över mig själv att jag ens lyckades ta mig upp tillsammans med älsklingen nu imorse för att morgonträna när jag var så seg igår – men det  blev en powerwalk och lite ben efter det. Benpress, legcurl och gynstolen för insida & utsida lår. Jag har fått för mig att jag bara ska fokusera på det här när jag tränar på morgonen – cardio och ben, varje morgonpass så att jag får snyggt tonade ben. Så kör jag resten av kroppen på eftermiddagen när jag tränar tillsammans med älsklingen. Tycket det låter som en bra plan 🙂

20161130_072745 20161130_075055 20161130_075945