the calm before the storm

hej på er ^^

Idag tog jag en vilodag från allt, kände att jag behövde det efter de intensiva black friday-helgen och det faktum att jag inte var ledig något under förra vecka då både skola och jobb var inplanerat. Jag är bara mänsklig och behöver vila lite då och då. Försov mig ändå ganska så rejält imorse att jag kände att jag lika gärna kunde stanna hemma från skolan, gillar inte att vara borta men precis som mamma säger så måste man lyssna på kroppen så man inte blir allt för utmattad.

Blir att plugga hemifrån helt enkelt, fixa lite småsaker (som julklappsplanering) och ladda mina batterier till fullo inför den intensiva perioden som börjar imorgon –  Har mycket jobb och skola fram tills nyår (skola fram till den 20 dec) så det blir att ta varje dag som den kommer och verkligen lyssna på kroppen så att dessa veckor flyter på så smidigt som möjligt.

20161124_122101