Helt slut efter helgen

God morgon, god morgon ^^

Idag mår man som man förtjänar –  inte att jag är bakis, nej nej, utan har man jobbat under black friday (eller snarare black weekend som vi hade –  fre-sön) så är man lagom mörbultad i huvudet idag haha. Jag har ett ord att beskriva helgen, K A O S. Har aldrig varit med om så mycket folk i butiken förut, det var en upplevelse kan jag säga då vi hade nästan 2000 pers i butiken varje dag fredag och lördag och 1000 besökare igår, så huvudet är trött idag. Så ni kanske förstår varför jag varit lite off hela helgen haha!

Men en ny vecka och måndagens energi är inte på topp direkt, men jag fick till ett morgonpass idag vilket jag är stolt över. Sängen lockade så mycket mer imorse när älsklingen började ta sig upp men jag tvingade mig då jag vill och måste komma igång med träningen. Det jobbiga är bara att ta sig upp ur sängen, sen är man igång 🙂

Blev 1 timme på crosstrainern denna gången följt av lite övningar för baksida låren och rumpan, samt mage såklart 🙂 Känns bra i kroppen nu, att man är igång på riktigt (förhoppningsvis haha), men nu är det skola! Vad är era planer idag? 🙂

20161128_073053 20161128_075421