Kom in och säg hej och få 25%

Hej på er ?

Hur mår ni idag? Taggade för storshopping under Black Friday nu när det är löningshelg? Haha ? Vi har 25% på allt på Hunkemöller idag och imorgon så kom förbi butiken i Mall of Scandinavia för att säga hej och köp snygga underkläder/myskläder till dina nära eller varför inte till dig själv i julklapp? ? Skäm bort dig själv!

Skulle egentligen haft skola nu på förmiddagen men vår lärare blev sjuk så fick lite sovmorgon idag innan jobbet – så skönt då jag verkligen inte kunde dra mig upp ur sängen imorse haha Ibland är det inte lätt när det är svårt ? Tänkte därför åka in lite tidigare till jobbet för att hinna gå runt lite och hitta det jag vill handla under rean – har ju siktet inställt på min fuskpäls inne på Cubus som jag suktat länge efter. Hoppas bara den sitter bra haha har inte ens provat den ?

20161125_112456