Inte länge kvar på min första termin

Hej hej fina läsare 🙂

Så skönt med lite sovmorgon idag, det behövdes kan jag säga då jag har varit så tött de senaste dagarna (så blir det när man passerar 25 år haha skoja bara 😛 ) men det är så mycket med skolan och all information man ska ta in att hela mitt huvud är lite snurrigt. Men snart är det jullov, mindre än en månad kvar nu, kämpa! 🙂

Men idag är det jobb som gäller så ska alldeles strax börja röra mig till Mall of Scandinavia – Är ni förresten laddade inför Black Friday imorgon? Jag är supertaggad inför shoppingdagen av alla shoppingdagar och jag har en del saker nedskrivna på min shoppinglista. Okej, kanske inte så mycket men tänkte kika lite på julklappar redan imorgon (bra att handla till rabatterad pris som student 😉 ) så att det blir klart rätt så snabbt – För något säger mig att det kommer bli en stressig julperiod då det är mycket skola och väldigt mycket jobb framöver!

20161124_122045