Idag är ingen vanlig dag

God morgon solstrålar och grattis på födelsedagen till mig själv haha!

Känner ni er fantastiska idag, redo att med nya tag jobba mot era drömmar och se den här måndagen som det första steget mot ditt drömliv? Ja men självklart så känner ni er det, ni är ju alltid fantastiska – så vad är planerna för idag då? 🙂

För min del så är det skola som gäller, en ny kurs börjar idag som jag tror ska handla om hur man kommunicerar på sociala medier (om jag minns rätt ^^) – tror det kommer bli en intressant kurs, hoppas vi får skriva mycket med fokus på olika kunder, målgrupper och produkter 🙂

Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag – det är ju inte varje dag man fyller år, 25 år dessutom – så Happy 25th birthday to me 😀

surprise-happy-birthday-gifts-5

2 Comments