Little black book

Nämen hej på er mina fina ^^

Idag sov jag rätt så länge, till 11 för att vara exakt och samtidigt som jag tycker det är så skönt att sova ut och vakna av mig själv när jag är ledig så kan jag ändå känna att dagen nästan är slut när jag vaknar haha

Har faktiskt inte så mycket planerat idag, har ett träningspass inbokat med älsklingen vid 4-tiden så tänkte jobba lite med bloggen tills dess 🙂 Jag ser på min statistik att flera har hittat hit så det tycker jag är så kul, hoppas ni gillar det ni ser och läser så att ni fastnar för något ^^ Har införskaffat mig en liten anteckningsbok där jag ska skriva ner alla ideér och tankar jag får kring bloggen och andra saker som kan tänkas sväva runt i mitt huvud kring affärsidéer, min little black book som ska bli min skattkista fylld med ideér. Så grymt att den är i en perfekt travelsize så jag kan ha med den överallt så jag inte missar att fånga upp en tanke haha 😀

Nej men nu tycker jag att vi börjar den här fredagen, dags för lite frukost/lunch!

psx_20161118_130139

2 Comments

 1. Smart tips med den lilla bloggboken, det ska jag ta till mig för ibland är det svårt att hålla allt i huvudet ^^
  ha en bra dag! Kram <3

  • Hej
   Ja men visst är det? Det är supersmart att ha en liten bok där man skriver ner tankar och ideer man kommer på inom allt, det är ju så lätt hänt att man glömmer bort saker och ting 🙂 Jag gör det i alla fall haha
   Ha en fantastisk fredagskväll, kram kram <3