Det blev ett jobbpass

Ja så det kan gå, det blev ett jobbpass i butiken i farsta idag istället för en ledig dag med träning och bloggjobb. Det var personalkris pga sjukdom så då kan man inte säga nej, jag får tänka att det är nice med lite extra timmars lön nästa månad helt enkelt 🙂

Har ni förresten varit i Farsta centrum? Är det bara jag som tycker att det är ett väldigt märkligt planerat köpcentrum, gick runt i 20 minuter, fram och tillbaka och försökte hitta till butiken haha Det är ju jättesnurrigt där, värre än i Mall of Scandinavia som är så stort ? Men passet gick bra, det är ett betydligt annorlunda tempo än i MoS men det gick bra, många trevliga kunder! Började faktiskt skriva ner lite ideėr i min svarta lilla bok, det kommer verkligen bli så bra det här ?

Men nu ska jag hem till älsklingen och kolla film och äta glass! Hur ser er fredagskväll ut? ☺

psx_20161118_205203