Ett Legdaypass

God morgon alla fina ^^

Hur tror ni mina ben känns efter gårdagens benpass? haha Rätt så okej faktiskt, piggare än förväntat men jag lovar att den rejäla träningsvärken kommer smyga sig på under dagen och sen poff – Nu kan du inte gå ordentligt haha 😀 Så blir det alltid!

Det blev ett bra pass i alla fall, kände mig inte på starkt i benen, eller jo i vissa övningar kände jag mig stark som i benpressen där jag orkade pressa 75 kilo, men nackdelen med benövningar är att det blir en sån belastning på mina knän så mitt högra knä gjorde ont i efter första övningen bara 🙁

Idag är det skola som gäller, ett litet avslut på kursen där vår lärare ska visa exempel på hur hon har jobbat med 2 olika case inom yrket. Spännande 🙂 Sen i eftermiddag så ska jag och älsklingen på lägenhetsvisning av våra inredningsval – kakel, färg, väggar (dom var inte uppe sist vi var där ^^) osv kommer vara uppe så den här gången kommer man verkligen känna att det är här vi kommer bo. Underbart 🙂

psx_20161117_092047 psx_20161117_091945 psx_20161117_091840