Det börjar ta form

Nu när jag kollar kameran så märker jag att jag faktiskt inte tog så många bilder från lägenheten, nästan inga alls faktiskt haha Hur kunde jag glömma det?! 😀 Fint börjar det bli i alla fall, det börjar ta form och man kan se hur allting börjar falla på plats och man börjar redan visualisera vart möblerna ska vara. Så kul och spännande det här är alltså 😀 Det fantastiska är ju att man får en känsla av att detta kommer bli ett hem, mitt och älsklingens hem, nu när väggarna och rummen har tagit form.

Det var inte så mycket av inredningen som var klart, väggarna hade kommit upp sen sist så att man kunde urskilja de olika rummen och få ett öga på hur stort allting var. Likaså det bruna kaklet som hade satts upp i badrummet med det svarta golvet till, väggarna var målade vita och bänken som avgränsar köket från vardagsrummet var även det på plats. Annars så var inte mycket klart men man började se hur allting började ta form, vi kikade in hos våra grannar på våningarna längre ner för att se lite hur köket osv blivit för dom (lägenheterna högst upp blir alltid klara sist) och det är så snyggt! Nu känner vi att det bara är ca 3 månader kvar tills inflyttningen. Så kul och spännande 😀

psx_20161117_184047 psx_20161117_184213 psx_20161117_184258 psx_20161117_184336

2 Comments