Det gick helt okej

Jag måste ändå säga att jag blev väldigt nöjd över min insats på tentan idag, blev lite förvånad över hur mycket jag kom ihåg (om jag kom ihåg rätt lär vi se på betyget sen haha) men jag svarade på alla frågor förutom 2 stycken då jag fick hjärnsläpp på den ena och svarade typ till hälften på den andra. En helt okej insats tycker jag, så stolt!

Är spänd över när vi får se vad resultatet blev, vad jag får för betyg i kursen. Som alla som pluggar på eftergymnasial nivå säkert känner så är man glad bara man får ett G haha Ett VG är självklart uppskattat men att klara kursen istället för att bli underkänd är önskvärt. Vem har tid till en massa omtentor liksom haha så länge man klarar sig så är man nöjd 😀

Väntar på älsklingen nu då vi ska träna tillsammans, blir ett benpass idag (jag kommer dö haha) men hann gå runt lite i stan, hämta ut mina glasögon och sprang på fina Ava jag inte sett på evigheter, vi har svårt att hitta en tid där vi båda kan ses haha Vi snackade ikapp livet medans vi fönstershoppade lite och jag fick hem ett enkelt armband hem – får visa er sen ^^

20161116_141934 20161116_142026