hur mår du?

Hej på er!

Hur mår ni idag? Hur mår ni verkligen inombords? Det tycker jag är otroligt viktigt att ställa sig själv lite då och då, alltid när man vaknar och när man lägger sig för kvällen. Det många ibland tycks glömma bort är att verkligen känna sina känslor, att man hellre skjuter bort det man känner för att framstå som en positiv och glad person. För att må dåligt få man ju inte göra i dagens samhälle, nej nej. Det tycker jag är synd, märkligt och framförallt dåligt. Om du inte ställer dig den frågan och känner efter så kommer du bli förvirrad över hur du mår, för man kan inte alltid vara ett glatt sockerpiller 24/7, man har sina ups and downs. Det är så livet är.

Var därför inte rädd för dina känslor och över hur du mår, våga fråga dig själv det varje dag för man känner ju alltid det man känner av en anledning så varför vill man inte veta vad det är som ligger bakom dina känslor? Idag mår jag helt okej, känner mig stressad över tentan imorgon så är mycket i huvudet just nu så ska se till att plugga vidare nu!

Men hur mår ni idag? <3

20160823_113827