my birthday wishlist

Jag fyller ju 25 i år, Yeeey grattis till mig i förskott!! (jag vet, hej gammal och halvvägs till 50 haha). Känns så sjukt att fylla 25 om 1 vecka, var det liksom inte nyss som jag fyllde 20 år och firade med att gå till systemet för första gången? Tiden går så fort haha 😀

Men vad önskar jag mig då? Att fylla 25 år är ju väldigt stort men jag har faktiskt haft så svårt att komma på något jag önskar mig. Jag kan ju köpa allt jag vill ha och jag känner att jag inte direkt behöver något. Meeeen, då det ändå är 25 år som man fyller så har jag lyckats hitta lite saker som skulle vara fint att få i present den 21 november 🙂

Glöm inte korten bara, älskar att få kort och jag sparar alla jag får ^^

onskelista-25-ar

 1. En fuskpälsjacka – Speciellt den här från Cubus föll jag för, jag gillar det klassiska men det finns en liknande på VeroModa som har en högkrage som även den var snygg. Så länge den är svart och klassisk så kommer den bli en favorit 🙂
 2. En surfplatta eller en 2 in 1 dator –  Jag känner att det är ganska tungt och klumpigt att släpa på min stora bärbara dator så jag vill ha en surfplatta som gör det enklare att surfa på nätet, blogga vart jag än är, redigera bilder, plugga on the go osv. Har inget specifikt märke jag vill ha, bara den är bra så är jag glad 🙂
 3. Michael Kors Smartwatch – Det hade varit så coolt att ha en smartwatch som ser ut som en klocka och inte en märklig pryl man har runt handleden. MK har kommit ut med några snygga smarta klockor jag föll för och den silvriga vill jag gärna ha runt min handled!
 4. Ring från Pandora – Jag föll pladask för den här ringen när den dök upp i mitt facebookflöde – L O V E  I T!!! Den isblåa färgen i de 3 stenarna och det faktum att det är en silverring fick mig på fall, blev helt kär i den då den är så jag. Om jag inte får den här i present kommer jag helt klart köpa den själv haha
 5. Skor, skor, skor – Jag vill ha skor, massa skor. hittade dessa 2 paren när jag kikade runt online, de beige/bruna är inga direkta vinterskor som de svarta är men snygga var dom och man behöver ju skor för alla årstider ^^

2 Comments

  • Hej ^^
   Nämen så kul att du tycker det, tack så jättemycket ^^ Jag jobbar på en ny design just nu då den jag har nu har varit med ett tag haha så dags att förnya den lite, så den kommer förhoppningsvis upp väldigt snart, det får du inte missa 😀 Ja precis, det är det, wordpress är verkligen så bra 😀
   kram kram <3