mycket som händer

Hej hej på er fina läsare ^^

Visst är det härligt att det är söndag idag? Att kunna förbereda sig inför veckan som kommer både mentalt och genom planering, känna att man har allt under kontroll så att veckan bara rullar på helt felfritt 🙂 Får man hoppas i alla fall haha ^^

För min del känns det som att det är mycket som händer i livet just nu, känner mig helt matt och slutkörd idag när jag ska plugga inför min tenta på onsdag så jag behöver en bra planering! Så här kommer min vecka se ut:

Måndag: Skola med sammanfattning av alla våra föreläsningar för att förbereda oss för tentan på onsdag, följt av träning och ännu mer plugg när jag kommer hem!

Tisdag: Plugg, plugg och plugg för hela slanten inför tentan dagen efter och kanske träning för att ta en paus för hjärnan så att allt kan smälta in.

Onsdag: TENTA!! Nervöst men efter det så blir det träning!

Torsdag: Det blir ett avslut av kursen på torsdag förmiddag, och sen ska jag ta mig till min nya lägenhet för att gå på vår inredningsvisning. Spännande!

Sen så är faktiskt mina resterande dagar på veckan tomma så där får jag se till att planera in något roligt 🙂 Men nu blir det plugg!

ig_july11_final-copy