slutpresentationen avklarad

God morgon denna härliga lördag <3

Äntligen så är min slutpresentation i min andra kurs för utbildningen avklarad, så skönt att den är gjord och jag var så nervös igår. Magen pirrade, hela jag blev varm och jag kände mig lite halvt skakig – så som jag alltid blir när jag ska prata inför grupp haha. Men det gick bra, helt okej faktiskt för min egen insats, och det roliga var att vi klarade oss verkligen på håret att presentera inom det 30 minuters spannet de hade satt. Vi skulle precis säga tack för oss när de sa att nu får ni inte presentera mer haha Vi var den enda gruppen som presenterade så länge ^^

Efter en heldag med att lyssna och presentera våra slutpresentationer i klassen(alla var verkligen så duktiga, hejja oss!!) så tog jag mig snabbt till jobbet där jag jobbade till stängning. Var helt slut i huvudet när jag kom hem så jag somnade på en gång när jag lade mig 🙂

Men idag blir det jobb fram till stängning igen men ska se till att få lite tentaplugg och annat gjort innan dess, vad ska ni hitta på idag? 🙂

20162262342104720_sbig