Torsdagsplugg


Hej på er i snökaoset om ni bor i Stockholm ^^

Är lite chockad över att det föll så mycket snö igår, det är ju mer än vad vi har haft totalt under de senaste vintrarna haha Mysigt men lite jobbigt om man ska lämna huset ^^ Är även chockad över USA valet som nog ingen har missat, hade verkligen hoppats på Hillary som president, den första kvinnliga presidenten och som inte verkar göra skillnad och fönedra människor. Så tokigt det kan bli när en så mäktig nation som USA kan rösta så fel.

Vi får hoppas att det inte påverkar oss för mycket,  men är i alla fall på väg in till stan nu för att möta upp min projektgrupp och finslipa det sista inför vår slutpresentation och slutrapport som ska redovisas imorgon. Det kommer bli så skönt när den här kursen  är slut, längtar så mycket tills imorgon eftermiddag när det är helt klart och jag bara kan fokusera på tentan som är nästa vecka. Så skönt det kommer bli!

psx_20161110_122001