tillbaka till den peppande banan

Vet ni vad jag har saknat här i bloggen? Mina peppande inlägg. Jag undrar själv lite vart dom har tagit vägen då jag vill att ni ska komma in till en feelgoodblogg, men jag tror att livet blev lite för mycket att jag tappade bort det lite, men nu känner jag att vi behöver det väldigt mycket – eller JAG behöver det väldigt mycket faktiskt.

Jag har tappat mig själv lite, känner mig inte så jätteglad på sistone, är inte så pepp utan jag tuffar bara på så gott det går. Så att jag tar mig igenom dagarna liksom och gör det som jag ska. Det går lite till och från, upp och ner, från dag till dag, så mina peppande inlägg behövs. För mig, och kanske för dig också.

Jag ska se till att fixa det här under de kommande dagarna så att det kommer upp ett inlägg med start nästa vecka. Det ser jag framemot <3

peppande-inlagg