Slutspurten

God morgon ^^

Nu börjar tentamen-nerverna kicka in då det är slutspurten på kursen Digitala Tjänster denna vecka och veckan efter det. Pirrigt, har som sagt en rapport som ska in i slutet på veckan samt en 30 minuter lång presentation som ska redovisas i samma veva nu på fredag. Sen en tenta på det nästa vecka. Mycket som ska tryckas in i huvudet men det är skönt att se slutet på kursen och vår facebooksida. Det har blivit så mycket jobb med den och gruppen, ser framemot nästa kurs och hoppas på mer eget arbete så man kan få se hur man jobbar själv 🙂

Idag så är det SEO som står på lektionsschemat och det är spännande att se hur viktigt det är att tagga rätt keywords på sin hemsida –  för det är verkligen A och O när det kommer till att hitta det man söker när man är inne på google. Förutom rätt keywords så är tonalitetet viktig, men även att inte glömma bort att tagga alla olika ordval till en produkt då det kanske finns flera olika förklaringar till samma produkt. Som t ex. pingisbord – bordtennisbord.

Spännande det här att man får se en annan sida av företag-kund relationen, hur det fungerar på andra sidan 🙂 Men nu är rasten slut, nu kör vi den här måndagen!!

ladda-ned