Friday

Hej hej allihopa <3

Hur mår ni idag? Jag mår bra, sitter och försöker tänka ut det nästa steget med bloggen –  hur jag ska kunna lyfta den bortsett från den nya bloggdesignen som snart kommer upp. I skolan så pratar vi mycket om influencers på sociala medier, profiler som har en stor påverkar på sina läsare, en person som folk ser upp till och inspireras av. Jag blir så peppad när vi pratar om sånt, för det är ju det jag vill med bloggen – Jag vill inspirera och motivera människor, att mitt budskap till att må bra ska ses av flera så att jag kanske gör skillnad för någon därute.

Jag fick ett tips från en stor influencer från Holland som också är ambassadör för Hunkemöller, som hade kikat på min blogg och gett tips på saker jag ska förbättra – och det viktigaste var nog ändå att lägga ner mer tid och omtanke på inläggen. Tänka kvalitet och framförallt bra bilder. Ska lägga upp en planering idag för hur jag ska få ihop allt när jag jobbar eller går i skolan!

Men nu ska jag koka lite te och fixa något att äta innan jag sätter igång, vad är era planer för idag? 🙂

466000422a6aa2794e2d0983e11e85f0