med fokus på kvalitet

God morgon ^^

Nu sitter jag varm och laddad för en ny skoldag, är nog lite mer pepp idag än jag var igår, tror kanske det beror på att jag påbörjade min morgon på gymmet idag – Så satans skönt alltså!! Blev ett riktigt bra gympass för ryggen där jag fick en sån sjukt bra kontakt i mina muskler. Jag körde inte så många övningar, tror det blev 5 stycken av de mest vanliga för just ryggen – bland annat latsdrag och rodd – men jag körde flera set med fokus på just kvalité. Jag ville känna hur musklerna drog ihop sig, att man känner hur man prickar rätt och känner hur hårt musklerna får jobba. Jag tror jag kommer få träningsvärk imorgon, det känns som det haha 😀

Men nu är jag i skolan, idag så är det presentationer av veckans uppgift där vi skulle analysera våra siffror på vår facebooksida för att ta reda på vilka inlägg som det gått bättre samt sämre för, och hur många vi når ut till. Det är kul att få siffror på hur det faktiskt går med sidan, att se att allt det innehåll vi lägger upp faktiskt syns för många 🙂

20161103_072940 20161103_080108 20161103_075610