En Torsdag

Hej hej fina läsare ^^

Håller ni er friska i det ruggiga vädret vi har? Usch, det finns inget värre än att frysa, eller att svettas ihjäl för den delen också (jag blir aldrig nöjd med temperaturerna alltså haha) men att frysa är nog ändå jobbigare då man känner hur kylan biter tag och gnager på huden. Nu går jag kanske lite för tunnklädd för att vara i slutet av oktober så en ny vinterjacka ska införskaffas (förhoppningsvis, om jag hittar någon) nu i helgen. Jag har alltid så svårt att hitta balansen mellan värme och snyggt, så det brukar alltid bara bli en snygg jacka som jag ändå bara fryser i haha

Men idag är det skola som står på schemat, följt av jobb i 2 timmar efter det. Vi går igenom målsättning inom företag idag, hur man kan mäta resultat utifrån hur många som besöker sin sida/butik osv, KPI:er – hur många som besöker oss omvandlas till köpande kunder. Det är spännande, för på det sättet så kan man mäta hur bra ens kampanj går eller hur sin företagsidé fungerar i praktiken –  så man kan förändra något.

2015-07-30-0827_55b9c3e02a6b2260ea27701b