#doutzenstories

I samarbete med Hunkemöller i min roll som ambassadör för märket

Nu kära läsare så är äntligen den efterlängtade, och dööösnygga kollektionen av Doutzen Kroes tillgänglig till försäljning både online OCH exklusivt lanserad i butiken i Mall of Scandinavia (där jag jobbar) – Bara i den butiken i Sverige, kollektionen släpps i resterande butiker på måndag 🙂 Har ni hittat några godbitar ännu från kollektionen? Sen jag fick reda på att det var Doutzen som var vår nya brand ambassador i augusti, och när man har sett lite sneekpeaks under månaderna tills nu så har jag hittat många set som jag har blivit förälskad i. Jag älskar det romantiska över kollektionen, kombinationer av material och kvinnligheten som lyser igenom. Jag tycker att kollektionen andas styrka, självförtroende och en ”jag klarar av allt jag tar mig ann”-attityd.

Den är fantastisk! Ni kan shoppa den online redan nu och i Mall of Scandinavia, så passa på innan dina favoriter tar slut. Jag menar, hur ofta kan man säga att man äger något som supermodellen Doutzen Kroes har designat? Det är stort, och jag ska beställa hem något av mina favoritset redan nu. Vilka mina favorit är kan ni se här nedanför 🙂

hunkemoller-doutzen

 

I samarbete med Hunkemöller i min roll som ambassadör för märket