Garderobsinpso

Jag har inte haft ett direkt inredningsintresse eller ett sug för att inspirera mig själv med just inredning. Det kanske har att göra med att jag fortfarande bor hemma och bara har mitt lilla rum att tänka på, kanske inte så jättekul, men nu när jag och Alex väldigt snart blir sambos och flyttar in en helt ny lägenhet så börjar inredningshjulen att snurra i huvudet 🙂 Jag tycker det ska bli så kul, och jag är så spänd på när vi ska på vår nästa visning för då kommer vi kunna ta de exakta måtten och se hur nästan alla inredningsvalen vi gjort tagit form.

Men jag har redan nu börjat kika runt lite på hur jag skulle vilja ha det, det är tur att jag och Alex gillar lika när det kommer till inredning så vi får hoppas att han gillar mina förslag haha ^^ Men något jag ser framemot är att få en stor och fyllig garderob där jag har allt på ett och samma ställe, i ordning, snyggt och inspirerande för varje dag när man ska klä sig 🙂 Vi kommer ha en garderob som fyller en hel vägg med spegelskjutdörrar från golv till tak, så vi kommer ha mycket plats 🙂

garderobsinspo