Samla energi

God morgon fina läsare ^^

Känner ni er taggade för en ny vecka? Jag är inte så pepp faktiskt, jag har försökt intala mig själv hela morgonen på väg till skolan att det kommer bli en bra vecka, eller en bra måndag, men jag är så energilös idag med en täppt och ond hals så energin är inte på topp 🙁 Är inte pepp alls, vill bara ligger i sängen under flera lager täcken, med varm choklad toppad med marshmallows och kolla film så att jag blir frisk.

Tror det kan vara dessa månaders intensiva skola och jobb som börjar kännas av, att jag börjar bli lite trött i huvudet och kroppen nu när det är så mycket. Det som jag tycker är tråkigt är att detta kommer påverka min träning, så himla trist alltså. Det förstör så mycket att vara sjuk haha Men men, jag får bita ihop och se de positiva sidorna av dagen, det finns alltid något positivt att greppa tag i som gör det lite bättre 🙂

pepp1212