Waffles, ice cream & raspberryjam

God morgon ^^

Inte kul alls att vakna nu på morgonen och känna hur tjock och täppt halsen, jag vill inte bli sjuk, jag har inte tid att bli sjuk då det är så mycket i skolan, jobbet och den sociala biten. Drack flera koppar te igår så får göra likadant idag så att det inte bryter ut helt 🙂

Att bli överraskad av älsklingen med våfflor med glass till frukost var ju inte helt fel den här söndagen, en perfekt söndagsfrukost nu när man känner sig lite krasslig. Var nog första gången som jag åt glass som tillbehör till våfflor, har inte riktigt förstått varför så många föredrar det istället för grädde men nu föll den poletten ner haha. Det var faktiskt ganska så gott 🙂

Men nu ska jag ta vara på den här söndagen, planera veckan, plugga lite, skriva blogginlägg och ladda inför veckan som kommer. Typiska söndagsaktiviteter 🙂 Vad ska ni ha för er denna söndag? 🙂

psx_20161023_112643 psx_20161023_112618 psx_20161023_112713

2 Comments

    • Hej
      Ja det var en jättemysig frukost, sånt behöver man ibland ^^ Jag känner att förkylningen bara greppar tag mer i mig så har blivit lite sämre men jag ska krya en massa så det blir bättre ^^
      Ha en underbar måndag, kram kram <3