Vart befinner du dig på din resa?

Hur funkar livet för er fina läsare? Befinner ni er på en plats där ni vill vara, eller på en plats där ni aktivt arbetar för att ta er till den plats ni vill vara på? Eller står ni och stampar?

Det där med att hitta sin rätta plats i livet är svårt, vad vill jag liksom, egentligen. När jag tänker på mig själv så snurrar mina tankar åt alla håll just nu. Snart ska vi välja både exemenationsplats och praktikplats för vårt examensarbete samt LIA (lärande i arbetslivet) och vi har fått tips om att välja plats utifrån vad vi vill jobba med. Alltså vilken nisch, vilken inriktning man är intresserad av. Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning, jag har så många intressen som spretar åt alla olika håll så det är svårt. Men jag rör mig ändå aktivt mot den plats där jag vill befinna mig, att få ett kreativt och inspirerande jobb. samt att jag jobbar mot mina entreprenörsdrömmar med min idé och bloggen. Jag befinner mig nog ändå där jag vill befinna mig just nu, till 70% men jag vet att när utbildningen är fulländad, jag har fått ett jobb som digital strateg och förhoppningsvis uppfyllt min dröm om att bli en superentreprenör, så kommer den vara på 100%.

Hur känner ni? Vart är ni någonstans på er resa? Vad man ska göra för att ta sig till sina drömmar är ganska så självklar –  du måste kämpa för det! Sitt inte och vänta på att någon annan ska komma med lösningen åt dit, vill du nå någonstans så måste du kämpa för det! Det tänket har jag anammat, gör det ni också för att ta er till den plats där ni vill befinna er. Ni kanske inte hamnar där imorgon, eller nästa vecka eller inom detta året men någon gång kommer ni dit. Så länge du kämpar för det!

peppande-citat-4