Vad Vill Ni Se Mer Av?

Hej och god morgon på er fina läsare ^^

Känner ni er också lite småsjuka just nu? Känns som att både jag och Alex har en förkylning som bara ligger och gnager på en men som vägrar bryta ut helt och hållet. Det är nog ändå det värsta, att gå runt och vara småsjuk heeeela tiden, som drar en massa energi och som bara sänker en. Då hade det ju varit mycket bättre om man blev riktigt sjuk, ligger i sängen i 2 dagar och sedan blev helt frisk haha Det hade varit toppen, men ikväll blir det att dricka varm choklad under vår värmefilt så att man kanske bli friskare. Underbart!

Har tänkt lite på bloggen nu också, då layouten gör en tvärvändning i sitt utseende så vill jag såklart även att innehållet i bloggen ska förbättras och hänga med i utvecklingen. Men vad vill ni se mer av, vad vill ni läsa, vad vill ni att jag ska fokusera på? Vill ni att jag ska tillföra något nytt som ni känner att ni saknar? Det blir lätt hänt att man bara tuffar på, kör sitt race så kom gärna med lite inputs så att bloggen blir precis det som ni, och jag såklart, vill ha den 🙂

dscn2879