A New Layout Is In Progress

Hej och god morgon <3

Är så spänd inför min nya layout som säkert väldigt snart kommer lanseras här på bloggen, det är lite småfix kvar som ska ordnas – knappar, länkar, typstnitt, färger, tillägg osv – Men det som Petra och hennes kille Darren har tagit fram är så snyggt. Älskar verkligen den stilrena och simpla designen som ändå osar av professionalism. Såklart inspirerande och välkomnande också 🙂

Det kommer bli så kul när layouten väl presenteras här på bloggen, då kommer det verkligen bli en nystart och en liten push för mig själv att ta tag i inläggen, fokusera på att få bra bilder (märker att skärpan ibland blir dålig) och försöka uppdatera oftare. Se det mer som ett extrajobb än bara en hobby 🙂

Men idag är det skola som gäller, vi ska presentera vår digitala strategi till UF-företaget TangledUp-UF idag så det blir spännande! Vad ska ni hitta på idag? 🙂

20161018_193607