Mondays Are The Start Of Something Big

God morgon, god morgon!

Jag älskar verkligen måndagar – även fast just denna måndag känns lite seg och kanske inte känns som den mest peppande av alla måndagar jag har haft –  så är jag trots det glad över att det är veckans första dag. Det är något med måndagar som bara känns bra, som känns nytt, inspirerande och nytänkande. Love it!

Känner mig stolt då jag precis skickade iväg ett mail till en prototypverkstad angående min idé som jag har pratat så länge om att jag vill ta tag i haha Bättre sent än aldrig (eller kanske bättre att ha gjort detta tidigare så att jag kunde ha påbörjat den redan för några månader sen) men det här är stort för mig. Att våga ta steget med något som ändå är så stort för mig och som kanske kan innebära början på något väldigt stort och betydelsefullt, det kanske inte går som jag hoppas med mailet men huvudsaken är att jag sökt kontakt och hjälp.  Början på ett spännande äventyr mot mina entreprenörsdrömmar, så kul 😀

Men nu är det skola denna måndag och efter det så blir det derby med älsklingen, Hammarby – Djurgården. Hejja Hejja Bajen, tror jag måste köpa en tjockare tröja innan matchstart. Tror jag klädde mig lite för tunt för att sitta utomhus i detta härliga oktoberväder ^^

cngawqhvmaepv6t