A Beauty Day

Hej på er ^^

Är just nu på väg till Jennifer för att äntligen rama in ögonen igen med ny fransförlängning. Sen jag har pillat av de sista fransarna som höll sig kvar så känner jag mig så naken, det ser så tomt ut runt ögonen haha Det känns däremot inte så farligt att ha gått utan några långa fransar under ca 1 vecka (mina är jättekorta nu, vet ej om det är för att man är van med förlängningen), det har ändå sett ganska så fräscht ut ändå haha ?

Efter mitt besök hos Jennifer så hoppas jag att jag även kan få klippa håret vid någon drop-in tid, mina toppar är så slitna och håret bara hänger så skulle behöva få in lite liv och volym. Men ska bara klippa topparna då, för att fräscha till det ☺ Så det blir en liten beauty dag för mig, så underbart, det känner jag att jag är värd efter massa skola, plugg och jobb!

Vad ska ni hitta på idag? ☺

Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with b1 preset