Dagens Agenda

Hej och god morgon fina läsare ^^

Hur mår ni idag? 🙂 Jag mår bara bra, en ny dag som innebär nya tag och då jag är ledig så kommer det förhoppningsvis innebära att jag får en del gjort haha Har ni förresten varit inne min grupps facebooksida ännu och börjat följa oss?? 😀 Ni kommer bli så inspirerande och vill ni tipsa om något eller själva bli fotade inför vår streetstyle så är det bara att höra av er ^^

Dagens planer är i alla fall att städa i mina hyllor här hos älsklingen (jag är expert på att bara kasta in allt så att det blir en enda röra haha), färga mina fransar, träna, göra en bloggplanering, boka tid hos en optiker för att fixa glasögon och linser så att jag kan se haha och bara ta det lugnt. Njuta av ledighet helt enkelt 🙂 Vad ska ni hitta på idag? 🙂

dscn2856 dscn2857