Ny Vecka, Ny Energi, Nya Tag

Ett stort god morgon på er fina läsare 😀

Idag är jag så full av energi att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen haha Det liksom sprudlar i kroppen, perfekt start på den nya veckan som för mig ska innebära en nystart (typ min 20e de närmsta månaderna haha) med allt i livet. Skolan, jobbet, bloggen, träningen, älsklingen, vänner. Ja allt, nystart 2.0 🙂 Hur är energinivån hos er?

Det känns skönt att ta nya tag med allt, på sistone så har jag hamnat i en oinspirerad fas vilket är jättetråkigt, speciellt när man vill så mycket, men nu känns det som att det är på väg att vända och det är så härligt. Fick till ett skitgrymt pass på gymmet denna morgon, tror nog aldrig jag har haft så mycket energi i kroppen under ett morgonpass, jag var så pepp, så hypad haha Jag orkade t.o.m jogga i 5 minuter under min 30 minuter långa powerwalk som jag gick i ett väldigt högt tempo. När jag körde rygg & biceps (sen mage och gynstolen för insida & utsida lår såklart) efteråt så köttade jag verkligen järnet. Ökade i vikt för varje set, pushade mig jättehårt så det känns grymt nu efteråt. Otroligt stolt över mitt pass. En bra start på dagen och veckan 🙂

Men nu blir det skola, idag har vi en heldag med presentationer, både i vår grupp med vår facebooksida men även en individuell uppgift. Nervöst!

20161010_065619

20161010_070654

20161010_070815

20161010_073828