FashionStoriesNow

Nu kära läsare så ska jag berätta för er om min grupps facebooksida som äntligen har fyllts på med inspirerande innehåll. Vår sida är (trumvirvel) —> FashionStoriesNow!!

Det vi vill med sidan är att inspirera, engagera och väcka ett intresse för mode, för nytt och spännande mode. Vi vill lyfta fram nya designers som slåss om att synas av alla kreativa och grymma skapare som finns därute, vi vill ge nya talanger en chans att visa sin kreativa process och vi vill vara en samlingsplats för modeintresserade personer som letar efter något nytt. Något unikt.

Vi kommer blanda vårt facebookflöde med intervjuer med designern, artiklar och bilder på deras kläder, men även lite streetstyle och en kort intervju med vanliga personer vi tagit kort på. En härligt blandning som ni bara måste följa —> klicka er in och gilla sidan —> FashionStoriesNow

14480572_115652682233502_7399894369558923425_o