När Man Känner Stolthet

God morgon ^^

Alltså jag kan inte vara mer stolt över mig själv när det kommer till min träning just nu. Under 2 veckors tid så har jag tagit mig upp vid 4:45 på morgonen för att åka in till stan tillsammans med älsklingen, känt mig supertrött och energilös i kroppen, kämpat gärnet på gymmet och det känns grymt inombords nu.  Känner mig så stolt! Känner mig duktigt som bestämde mig för att köra järnet med morgonträning och som faktiskt har gjort det nu i 2 veckor. Alltså hejja mig, grymt!

Blev en powerwalk i ett snabbt tempo, sen lite triceps, bröst och mage efter det, amazing! Är så underbart att jag fortfarande är så starkt i kroppen eller så är det så att jag pushar mig själv lite extra nu då jag vet att av hårt arbete så kommer resultaten kanske inte nödvändigtvis snabbare men det känns som det i alla fall haha 🙂 Men nu är det skola i alla fall, det kommer bli mycket jobb med vår facebooksida som kommer bli hur grym som helst 😀 Ska länka den till er sen när den är helt klar med innehåll och allt, ni kommer gilla det 😀

20161006_080026 20161006_080035