Take Care Of Your Back

God morgon och hej på er 🙂

Hur mår ni idag? Mår ni bra, känner ni er lite nere, är ni peppade, laddade, lite omotiverade, saknar inspiration? Berätta! Det jag kan tycka är viktigt att alltid göra på morgonen när man vaknat eller varit vaken en liten stund är att granska sig själv för dagen. Hur känner jag mig idag, man är faktiskt inte alltid på topp och dagarnas mående och inställning kan se väldigt olika ut från dag till dag. Därför är det viktigt att alltid känna efter hur man känner för dagen, känner jag mig lite omotiverad så försök inte tvinga fram någon motivation under dagen då –  det kommer bara få dig att må dåligt när du inte kan ta fram den drivkraften du brukar ha. Mår du lite dåligt så ska du såklart ta reda på vad det är som tynger ner dig och hitta en lösning på det som hindrar dig, men känn dig inte dålig för att du mår dåligt – livet går upp och ner så därför ska du inte behöva ursäkta dig om du inte är ditt vanliga glada jag ❤

Jag mår bara bra, fick till ett väldigt bra pass på gymmet nu på morgonen- hade mer kraft att ge än vad jag trodde jag hade i mig så det blev en powerwalk i ett högt tempo, rygg, biceps och mage. Kände mig väldigt stark idag, tror jag tog mer i vikt än tidigare rygg/bicepspass så det känns grymt! Nu ska jag bli stark och jag ska pusha mig till mitt mål!!

20161005_061031

20161005_073111

20161005_074427

20161005_075142

20161005_075639