Amatörfotograf Sökes

Tänkte ge det här ett litet försök, se om jag kan hitta någon här via bloggen eller om någon av er läsare känner någon som har fotografi som intresse. Jag funderar nämligen på att börja ta lite outfitbilder till bloggen, i och med att jag har börjat plugga så går jag mer i vardagliga kläder än tidigare (när jag jobbar så har jag alltid mina jobbkläder på mig) och söker därför en amatörfotograf som skulle kunna tänkas ställa upp lite då och då för att ta några outfitbilder så att vi båda kan hjälpa varandra. En så kallad TFP – Time for print. Ni vet när vi båda får ut något av det, jag får bilder till bloggen och fotografen får en modell och erfarenhet (och bilderna såklart att lägga till i sin portfolio)

Finns det någon därute som skulle kunna tänkas ställa upp på detta? 🙂 Det skulle bli efter kl 16 de dagar när jag har skola och inte behöver jobba efteråt, så om någon känner sig manad och har tid vissa dagar att fotografera så hojta till. Det skulle bli ett jätteroligt samarbete så att vi båda kan få snygga bilder (och jag kan få mer liv i bloggens innehåll) 🙂

IMG_1785 (Copy)